Tajomstvo strašidelného zámku (1)

Tajomstvo strašidelného zámku - obálka.jpg
Prvý diel zo série Traja pátrači zavedie Jupitera, Petra a Boba do starobylého opusteného zámku hrôzy, ktorý potrebuje slávny režisér Alfréd Hitchcock na natáčanie filmu.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
8837
EAN
9788010032181
ISBN
978-80-10-03218-1
Dostupnosť
Vypredané
Naša cena s DPH
6,90 €/ks
Naša cena bez DPH
6,27 €/ks

Popis

...zo svahu nad nimi sa ozval neurčitý rachot. Zhora sa na nich valila lavína kamenia. Peter zmeravel. Ale Jupiter nezaváhal a  konal. Schmatol Petra za rameno a vtiahol ho do úzkej pukliny tak hlboko, ako sa len dalo. V nasledujúcom okamihu sa tesne popri otvore začali rútiť masy kamenia a zeminy. Niekoľko kameňov dopadlo aj dovnútra. Iné sa nakopili na plošine pred skalnou trhlinou a tým oboch chlapcov uväznili v kopci.

 

Traja pátrači riešia svoj prvý, naozaj strašidelný prípad: rozhodli sa objasniť tajomstvo  zámku, do ktorého sa už nikto neodvážil vstúpiť. Hovorilo sa, že v ňom každý odvážlivec pocítil panickú hrôzu a čo najrýchlejšie odtiaľ zutekal. Dokonca sa spomínali aj duchovia a čudesné zvuky. Hoci Peter a Bob boli už po prvej návšteve zámku vydesení a chceli cúvnuť, Jupiter nepovolil. A tak sa tam vybral s Petrom znova – dokonca v noci. No podcenil nebezpečenstvo a ocitli sa uväznení v hladomorni. Ešteže za sebou nechali svoje tajné značky – otázniky...

Parametre

Parametre produktu  Tajomstvo strašidelného zámku (1)

Ilustrátor
Vladimír Kardelis (ilustrácia obálka)
Prekladateľ
Mária Čierna
Jazyk
slovenský
Rok vydania
Vydanie
šieste (dotlač)
Formát
120x200 mm
Väzba
tvrdá
Počet strán
128

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články

Ďaľšie produkty s rovnakým parametrom