Nezbedný Posmievajko

Nezbedný Posmievajko
Aj dobré a rozumné deti sa dokážu zmeniť na nepoznanie: slečinka Urážlivá, lajdák Nedbaj, chlapček Plačko Nie je to však ich vina. Má v tom prsty jeden malý zlomyseľný škriatok, ktorý neje, nepije, iba z posmievania žije.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
9069
EAN
9788010027774
ISBN
978-80-10-02777-4
Dostupnosť
Na sklade
Bežná cena
6,90 € s DPH/ks
Ušetríte
2,90 € s DPH
Naša cena s DPH
4,00 €/ks
Naša cena bez DPH
3,64 €/ks
ks

Popis

Aj dobré a rozumné deti sa dokážu zmeniť na nepoznanie. Nie je to však ich vina. Má v tom prsty jeden malý zlomyseľný škriatok, ktorý neje, nepije, iba z posmievania žije. Volá sa Posmievajko a číha na deti, ktoré sú neposlušné. Skryje sa im vo vlasoch, odíde s nimi domov a nahovára ich na zlé až dovtedy, kým sa nezačnú urážať, zlostiť, dupať, rumázgať alebo sa iným spôsobom meniť na nepríjemné detiská. A on sa potom smeje do popuku, až má bruško guľaté ako zrnko hrachu.
V tomto príbehu sa zoznámite s mnohými neznesiteľnými deťmi ako je slečinka Urážlivá, lajdák Nedbaj, chlapček Plačko alebo aj Žofinka Krivonoska a zažijete s nimi aj s týmto škodoradostným škriatkom mnohé veselé a zábavné dobrodružstvá. A ako to nakoniec dopadne s Posmievajkom? Ostane navždy zlomyseľným škriatkom alebo sa zmení?

Parametre

Parametre produktu  Nezbedný Posmievajko

Ilustrátor
Božena Plocháňová
Prekladateľ
Jozef Brandobur
Jazyk
slovenský
Rok vydania
Vydanie
druhé
Formát
168x233 mm
Väzba
tvrdá
Počet strán
64
ISBN
978-80-10-02777-4

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články