Meduškine srdiečka

Meduškine srdiečka
Najpredávanejšie v kategórii Odporúčame
Veselé rozprávkové príbehy vhodné na čítanie pred spaním, aj na prvé samostatné čítanie detí a žartovné básničky, ktoré sa rýmujú, majú dej aj pointu. Bohato ilustrovaná knižka s väčším písmom.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
8980
EAN
9788010042494
ISBN
978-80-10-04249-4
Dostupnosť
Na sklade
Bežná cena
14,90 € s DPH/ks
Ušetríte
3,00 € s DPH
Naša cena s DPH
11,90 €/ks
Naša cena bez DPH
10,82 €/ks
ks

Popis

       Veselé rozprávkové príbehy vhodné na čítanie pred spaním, aj na prvé samostatné čítanie detí a žartovné básničky, ktoré sa rýmujú, majú dej aj pointu. Bohato ilustrovaná knižka s väčším písmom.
    Nájdete v nej básničky na každý deň - V kúpeľni, Kefka, V školičke, Dobrú chuť, prejdete si s deťmi ročné obdobia v kapitole Detský rok – Jarný vietor, Na prázdniny, Prší, Jeseň, Pod stromčekom... O zvieratkách sú riekanky: Obratná mačička, Kváka kačka, Bocian, Drozd, Hopká zajko, Lienka. Zvieratká ratujú Utopený mesiačik alebo pomáhajú iným: Čo môžeme – pomôžeme.  Prečítate si O Lenivom kladivku, ktorému sa ani za svet nechcelo pracovať, že Výhovorka býva horká, O hluchej muche, veršovaný príbeh o myšacej škole Myšky, myšky utekajte! alebo o tom ako malá myška vystrašila kráľa vo zveršovanom príbehu Veľký kráľ a malá myš. O nezabudnuteľnej láskavej včielke Meduške, ktorá pomáha všetkým chrobáčikom si prečítate v tretej časti, kde nájdete jej dobrodružstvá. Posledná časť knihy je venovaná všetkým mamám v básniach Vitaj nám, Mama, Červený kvet, Mamička.

Parametre

Parametre produktu  Meduškine srdiečka

Ilustrátor
Miroslav Regitko
Jazyk
slovenský
Rok vydania
Vydanie
druhé
Formát
200x280 mm
Väzba
tvrdá
Počet strán
112

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články