Mak na našom stole

Mak na našom stole - obálka.jpg
Najpredávanejšie v kategórii
Vôňa makových koláčov, buchiet, či štrúdlí aj vo vašej kuchyni! Recepty sú napísané jednoducho a zrozumiteľne vrátane podrobného postupu pre začínajúce gazdinky.
Výrobca
SPN - Mladé letá, s.r.o.
Kód
00177
EAN
9788010032860
ISBN
978-80-10-03286-0
Dostupnosť
Na sklade
Bežná cena
8,90 € s DPH/ks
Ušetríte
1,80 € s DPH
Naša cena s DPH
7,10 €/ks
Naša cena bez DPH
6,45 €/ks
ks

Popis

        Mak je jedna z najobľúbenejších potravín. Vôňa makových koláčov, buchiet, či štrúdlí pripomína maminu a babičkinu kuchyňu. Recepty sú napísané jednoducho a zrozumiteľne vrátane podrobného postupu, čo ocenia aj začínajúce gazdinky. Sladké a slané makové dobroty podľa tradičných rodinných receptov skúsených gazdiniek zozbierala vynikajúca pedagogička Otília Jurgová, ktorá dlhé roky viedla Hotelovú akadémiu Ľ. Wintera v Piešťanoch.

        Prekvapte svojich najbližších zdravými makovými raňajkami ako makové smoothie, domáce müsli tyčinky či upečte nádherné a moderné torty podľa cukrárky a foodblogerky Kataríny Kaššovej. A keď je vás na Vianoce pri stole ako maku, vyskúšajte vypražiť kapra v makovom obale, makového lososa a nezabudnuteľné makové opekance.

        Po vyskúšaní týchto makových receptov si pochutíte a navyše urobíte veľa pre svoje zdravie. Mak obsahuje dvanásťkrát viac vápnika ako kravské mlieko, dôležité minerály, vitamíny a nenasýtené mastné kyseliny a je súčasťou zdravej výživy.

 

Parametre

Parametre produktu  Mak na našom stole

Jazyk
slovenský
Rok vydania
Vydanie
prvé
Formát
210x210 mm
Väzba
mäkká
Počet strán
120
ISBN
978-80-10-03286-0

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

Články